Lekker sporten terwijl je buiten van de zon geniet!

Op opzwepende muziek in de buitenlucht aan je lichaam werken terwijl je geniet van de heerlijke zon op je huid, het groene gras onder je voeten en lekkere beats.

Met onze intensieve 60 minuten non-stop Dance2Sweat® dans workout werk je aan je totale lichaam en verbeter je je conditie en uithoudingsvermogen. Je verbrand calorieën terwijl je niet het idee hebt dat je zeer intensief aan het sporten bent. De sfeer in de les en de muziek zorgen ervoor dat je niet opgeeft en je met veel plezier weer terugkomt.

Belangrijk om te weten
Vanaf het voorjaar 2021 verhuizen veel lessen van Dance2Sweat® naar het Goffertpark. Dezelfde workout zoals je van Dance2Sweat in de studio gewend bent, maar dan in de buitenlucht.

Ons unieke D2S  Soundsysteem zorgt in het Goffertpark voor de lekkere beat die jou motiveert om 60 minuten non-stop door te blijven gaan. Dus stilstaan is ook in het Goffertpark geen optie! Zorg dat je sportschoenen met een stroeve zool aan hebt want we staan op gras en dat we gaan zweten staat al vast, vergeet daarom niet je handdoek en voldoende water mee te nemen!

Wat & waar
Maandag 19:30:00 tot 20:30
DANCE2SWEAT® 60 minuten Outdoor Dans-Fitness Workout

Woensdag 19:30:00 tot 20:30
DANCE2SWEAT® 60 minuten Outdoor Dans-Fitness Workout

Zaterdag 10:00 tot 11:00
DANCE2SWEAT® 60 minuten Outdoor Dans-Fitness Workout 

Locatie
Goffertpark, Steinweglaan / Busserweg (vlakbij de kleine rotonde)

Kosten
1 strip van je leskaart

Voordelen
DANCE2SWEAT® is leuk en goed voor je lichaam. De lage impact bewegingen worden afgewisseld met hoge impact bewegingen. Oftewel een krachtige interval training, waarbij je ook je uithoudingsvermogen volop traint. De les richt zich op alle elementen van fitness: cardiovasculair, spierconditionering, flexibiliteit en balans! 

Toning sticks

Probeer ook deze les ook met toning sticks. De uitdaging om weerstand toe te voegen door Toning Sticks (of lichte gewichten) te gebruiken, helpt je om je te concentreren op specifieke spiergroepen, zodat jij (en je spieren) betrokken blijven! Lichtgewicht maraca-achtige Toning Sticks verbeteren het gevoel van ritme en coördinatie, terwijl ze de doelzones versterken, waaronder armen, romp en onderlichaam.

Wat doe ik aan?

  • Sport (korte)broek/legging
  • Sport top
  • Sportschoenen

Wat neem ik mee?

  • Fles water
  • Handdoekje

Blessure
Heb je pijn, last van een blessure of heb je onlangs een operatie ondergaan? Laat het de docent vóór de les even weten zodat hij/zij er rekening mee kan houden. Jouw veiligheid staat altijd voorop!

Enthousiast geworden? Vraag direct een proefles aan!